Els noms franquistes continuen als plànols de Manacor 8 anys després

A finals de l’any 2013 l’ajuntament de Manacor aprovava la substitució de 22 plaques de carrers i places amb noms relacionats amb el franquisme i la guerra civil espanyola. Un canvi de nomenclatura que es va fer efectiva durant 2014. Doncs bé, sembla que això no va arribar als distints plànols de la ciutat repartits per distintes parts del municipi, a llocs tan emblemàtics com la plaça de sa Bassa, la plaça de Sant Jaume o Sa Mora.

Així, si algú vol cercar qualcuna d’aquestes 22 vies es trobarà, no tan sols que no existeixen damunt el plànol, sino que el consistori manté noms com el de la plaça Primo de Rivera o els carrers dedicats a Ramón Franco o a la batalla de Brunete. I això que estam parlant de simples adhesius bon de corregir i canviar o de plànols de paper en el cas de la plaça de sa Mora.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad