Reobrir la piscina o replantejar la zona hotelera i la ZPR, entre les claus del PP per les eleccions

El Partit Popular de Manacor ha celebrat una junta ordinària a Porto Cristo per tal de planificar el pròxim any polític, previ a les eleccions municipals de maig 2023. A la junta, amb la presidenta Maria Antònia Sansó al capdavant, hi han assistit tots els membres que en formen part, a més d’altres afiliats i simpatitzants. “Des de la formació manacorina han decidit obrir la convocatòria davant el reiterat interès que demostren els afiliats per la política municipal”, expliquen des del grup.

“És habitual que en jornades prèvies a les sessions plenàries, els membres de la junta del Partit Popular de Manacor intercanviïn impressions i opinions, marcant de forma consensuada, els temes que més interessen a la formació popular. En aquesta ocasió, també han pogut dir la seva de cara als pròxims mesos pre-electorals”. 

Així mateix, en la junta ordinària celebrada a Porto Cristo s’han pres un seguit de decisions que marcaran el full de ruta de cara al maig 2023. Entre altres qüestions relatives a la seva tasca a la oposició, el Partit Popular de Manacor ha decidit: 

Intensificar la tasca fiscalitzadora a l’equip de govern reforçant els membres de la formació que fan seguiment de les distintes àrees. 

Mantenir una línia política coherent i realista, allunyant-se de falses promeses i titulars cridaners buits de contingut. 

Seguir fent aportacions en benefici de tota la ciutadania i intentant acords amb la resta de formacions, tal i com s’ha fet fins ara. 

De cara a la confecció del programa electoral amb que el Partit Popular de Manacor es presentarà a les properes eleccions, s’han començat a marcar vàries línies de feina, de les quals en destaquen les següents: 

En l’àrea esportiva: un nova instal·lació que descongestioni les actuals i permeti uns millors horaris tant per a entrenaments i competició a tots els clubs i associacions. L’hipòdrom de Manacor ha de ser una prioritat. S’ha de recuperar la piscina municipal per posar-la a disposició dels ciutadans. 

En l’àrea econòmica: les butxaques dels ciutadans han veure reduïda la pressió fiscal que han patit en els darrers anys. S’ha de fomentar la inversió al municipi, així com facilitar la diversificació econòmica i l’emprenedoria. 

En l’àrea turística: s’ha de replantejar el futur de les zones madures (la quasi totalitat de la zona costanera) a mig i llarg termini. 

En l’àrea de mobilitat: la implementació de zones per a vianants al centre de Manacor s’ha de fer forma consensuada, progressiva i ben planificada. S’ha de revertir la ZPR per a replantejar les zones per a vianants. 

En l’àrea de cultura: s’han d’obrir els espais culturals per a l’ús i gaudi d’associacions. El teatre municipal i l’Auditori han de disposar d’un calendari clar i una forma àgil i transparent per tal de poder optar a la seva utilització per part de totes aquelles entitats manacorines que ho desitgin. 

La presidenta del Partit Popular de Manacor, Maria Antònia Sansó, ha agraït a tots els assistents que hagin acudit a la convocatòria. “Ens trobam a manco d’un any per a les eleccions municipals, i les ganes d’un canvi de rumb augmenten dia a dia. Ho sabem perquè feim carrer i els veïnats i veïnades ens ho diuen. Les vostres aportacions i la vostra feina diària són imprescindibles per aconseguir aquest canvi i per què Manacor recuperi aquell esplendor que el posicionava com a autèntica capital de comarca” ha dit Sansó dirigint-se als assistents. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad