Òpera a les Coves del Drach per una causa solidària

Aquest dissabte 9 de juliol les Coves del Drach viuran una jornada molt especial amb la celebració del concert anual per recaptar fons solidaris. En aquest cas l’entrada íntegra a la representació operística i narrada de Romeu i Julieta es destinarà a la ONG Sempre Endavant, dirigida pel metge de Porto Cristo, Bernadí Bou, i que intervé en la construcció d’una escola a la ciutat de Manchay (Perú).

L’actuació serà a les 21.00 hores a l’interior de les coves. L’actor Toni Gomila serà l’encarregat de narrar l’espectacle on actuarà la soprano Marga Cloquell i el tenor Albert Casals, acompanyats al piano per Noemí Dalmau. D’aquesta manera, un muntatge de tres hores es redueix a poc més d’una hora, per explicar aquells passatges essencials de l’òpera i que també serveixen per entendre-la, en una combinació de text i música que atraurà tant els amants de l’òpera com a aquells que la desconeixen. L’entrada per assistir al concert costa 15 euros.

Cada any les Coves del Drach col·laboren per organitzar concerts solidaris per tal de finançar projectes a països i zones desafavorides. En aquest cas es tracta de la tercera fase de construcció d’un col·legi responsabilitat de les Germanes de la Caritat i que té la finalitat d’escolaritzar i cuidar nins els pares dels quals passen llargues jornades al camp.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad