Òpera a les Coves del Drach per una causa solidària

Aquest dissabte 9 de juliol les Coves del Drach viuran una jornada molt especial amb la celebració del concert anual per recaptar fons solidaris. En aquest cas l’entrada íntegra a la representació operística i narrada de Romeu i Julieta es destinarà a la ONG Sempre Endavant, dirigida pel metge de Porto Cristo, Bernadí Bou, i que intervé en la construcció d’una escola a la ciutat de Manchay (Perú).

L’actuació serà a les 21.00 hores a l’interior de les coves. L’actor Toni Gomila serà l’encarregat de narrar l’espectacle on actuarà la soprano Marga Cloquell i el tenor Albert Casals, acompanyats al piano per Noemí Dalmau. D’aquesta manera, un muntatge de tres hores es redueix a poc més d’una hora, per explicar aquells passatges essencials de l’òpera i que també serveixen per entendre-la, en una combinació de text i música que atraurà tant els amants de l’òpera com a aquells que la desconeixen. L’entrada per assistir al concert costa 15 euros.

Cada any les Coves del Drach col·laboren per organitzar concerts solidaris per tal de finançar projectes a països i zones desafavorides. En aquest cas es tracta de la tercera fase de construcció d’un col·legi responsabilitat de les Germanes de la Caritat i que té la finalitat d’escolaritzar i cuidar nins els pares dels quals passen llargues jornades al camp.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad