Uns ultres expulsen el manacorí Albert Riera durant la seva presentació

Poc després que ahir l’Olimpija Ljubljana d’Eslovènia va anunciar que l’exfutbolista manacorí Albert Riera seria el nou entrenador, es va viure un lamentable incident a la sala de premsa mentre era presentat. Un grup d’ultres radicals van interrompre l’acte per mostrar el seu malestar per l’acomiadament de Robert Prosinecki (exjugador de Reial Madrid i FC Barcelona, entre d’altres), el que va fer que tant Riera com Mladen Rudonja, director esportiu, haguessin d’abandonar la sala.

Robert Prosinecki va ser acomiadat la setmana passada després de només tres mesos. L’exjugador no va dubtar a titllar els dirigents del club eslovè d’embusters. Mentres que els directius van assegurar que el tècnic va tenir un comportament poc professional i també poc esportiu.

Aventura a Eslovènia

“Vull anunciar públicament que Albert Riera s’ha convertit en el nou entrenador de l’NK Olimpija Ljubljana”, va anunciar el president Adam Delius. Una aventura més per a Albert Riera al futbol d’Eslovènia. I és que, en la seva etapa com a futbolista, ja va militar a les files del Zavrc (2015) i del Koper (2016) abans de penjar les botes.

Tot i l’incident per culpa de l’actuació dels radicals, el debut d’Albert Riera com a nou entrenador de l’Olimpija Ljubljana està previst que es produeixi el 7 de juliol. Serà davant del FC Differdange 03 de Luxemburg, partit corresponent a la primera ronda de classificació per a la Conference League.

Durant les dues darreres temporades, Riera ha format part del cos tècnic del Galatasaray, en la funció de segon entrenador. Com a jugador va passar per les files d’equip com l’Espanyol, el Bordeus, el Manchester City, el Liverpool, el Watford, l’Olympiacos, el Galatasaray, l’Udinese i els eslovens, ja esmentats, Zavrc i Koper.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad