La reforma de la carretera vella de Sant Llorenç eliminarà les corbes perilloses

Els dos quilòmetres de l’anomenada carretera vella de Sant Llorenç, la que va de la rotonda de la plaça Madrid fins a la rotonda de la carretera comarcal Ma-15 entre Manacor i Sant Llorenç, serà reasfaltada i reformada pel Consell de Mallorca, que llevarà les corbes més tancades i perilloses. El responsable de l’àrea insular, el manacorí Ivan Sevillano, va anunciar durant la presentació de les obres de la rotonda del polígon la setmana passada, que el departament de Mobilitat i Infraestructures té prevista una inversió de 3,1 milions d’euros. 

La carretera, molt utilitzada pels manacorins, o bé per anar a comprar o per acursar el viatge cap a Sant Llorenç, fa anys que no està en les millors condicions, és estreta i té corbes molt tancades pel pas de dos vehicles. A més, té el problema que quan hi ha fortes pluges s’inunda. Per això també es planteja un nou drenatge. Ja s’ha fet l’avantprojecte i en aquests moments està en supervisió tècnica. El Consell té previst que a finals d’any pugui sortir a licitació i que puguin començar les obres l’any que ve i durin vuit mesos.

Carril bici

Una altra de les millores contemplades al projecte és la construcció d’un carril bici que connecti la rotonda de la plaça Madrid amb la via verda i millorar la il·luminació fins aquest punt. “No té sentit que la segona ciutat més important no hagi tingut en la darrera dècada inversions en matèria de carreteres. Per això intentam complir un deute històric amb Manacor”, va dir Sevillano.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad