David Guijosa presenta dissabte el seu poemari i reflexions sobre turisme

L’escriptor i traductor David Guijosa presentarà aquest dissabte a les 19h a Manacor el seu darrer poemari juntament amb el llibre ‘Llegint el Turisme. Antologia d’Assaigs i Ressenyes’ al claustre de Sant Vicenç. L’acte serà presentat per l’escriptora i gestora cultural Emmi Finozzi. Hi participaran Maria Antònia Truyols, delegada de Comerç de l’Ajuntament; Antoni Pallicer, membre del col·lectiu desaparegut ‘Tot inclòs’; i el poeta Bernat Nadal, premi Mallorca de Poesia.

En paraules del Doctor en Antropologia Social i Professor de la Universitat de les Illes Balears, Marc Morell: “Poema rere poema es contraposa una diacronia en aquesta calma que expressa el mar amb la distòpia fonamentada d’un consum voraç, crematístic, al ritme d’un llenguatge accessible, pla, però no per això, menys directe. I és precisament aquest tracte poètic que David Guijosa dóna al fet turístic allò que ens fa reflexionar sobre els orígens, les expectatives i el propi procés de tota societat, tot territori”.

David Guijosa (David Guijosa Aeberhard), Katrineholm, 1981, escriptor i traductor, és professor de l’Institut de Batxillerat St Eskils Gymnasium, President del Consell Consultiu de l’Observatori Internacional per a la Defensa dels Drets Humans i membre fundador del projecte Llegint el Turisme .

Amb motiu de l’estreta connexió que hi ha entre les Illes Balears, les Canàries i la resta del continent europeu, a través dels anys, a causa de les convergències que s’estableixen entre les diferents societats, entre altres factors, es creen llaços de comunicació que transcendeixen els idiomes i les cultures. L’objectiu d’aquesta activitat és un apropament al públic de la producció cultural que es desenvolupa a les illes.

Organitza l’ajuntament de Manacor i la gestora cultural Emmi Finozzi. Hi col·labora l’Editorial Le Canarien, ADIA Edicions i Projecte Llegint el Turisme.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad