Troben un ca malferit i abandonat a un carrer de Manacor

“El van veure estirat al carrer a Manacor. L’endemà seguia allà fins que una jove el va dur al menescal. Allà van quedar horroritzats pel seu estat físic i es van adonar que no duia xip. Es va posar en contacte amb nosaltres, vam recollir el ca i el vam dur amb la documentació del veterinari a la nostra clínica d’animals”, recorda per xarxes socials l’organització alemanya sense ànim de lucre Mallorca Tierrettung.

“El nostre veterinari també està consternat i no entén com aquest pobre ca de 8-9 anys podia entrar en aquestes condicions. Hi ha moltes possibilitats, com per exemple un accident que va fer que la cadera es disloqués i es trenqués. Però no explica l’estat catastròfic de les seves orelles, així com la inflamació greu. Té els ulls secs, necessita esprai ocular diverses vegades al dia. En general és molt tranquil, encara que traumatitzat i amb dolor”.

Està previst que avui sigui traslladat a una clínica especialitzada en aquest tipus de fractures. “Està clar que sortirà molt car i també està clar que l’ajudarem, clar. Que farem tot per donar-li una vida sense dolor a aquest ‘homenet’ i sobretot un entorn estimat”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad