Jaume Pou: “arribava a tirar sis bosses de fems plenes de paper d’alumini cada dia”

La de Jaume Pou és l’única perruqueria del municipi de Manacor que ha rebut el distintiu verd que certifica el respecte mediambiental i la sostenibilitat de la seva feina a l’hora de tractar productes i residus. Ahir, quan es van presentar els 52 comerços manacorins, Pou va fer una defensa de les bones pràctiques. “Quan vaig obrir fa deu anys acabava cada dia amb les mans destrossades pels productes químics que s’empren a la perruqueria. Això vol dir que allò per força havia de ser nociu pel medi ambient.

“A més, cada dia arribava a tirar fins a sis bosses de fems plenes de paper d’alumini de fer metxes. Multipliqui això per totes les perruqueries de Manacor, de Mallorca o de tot el món. Per això aquest certificat és tot un orgull per a mi, perquè veig que ara es reconeix una feina que ja vaig decidir iniciar fa uns anys, i que pens que tothom hauria de seguir”, diu Pou; “hi ha coses que feim sense donar-mos compte. Es tracta d’això, de reflexionar i canviar la forma d’actuar a cada negoci. Pero això ha de servir també aquest certificat verd”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad