Els veïns de Porto Cristo demanen la neteja de zones sensibles

L’Associació de Veïns de Porto Cristo, en la reunió de la Junta celebrada el passat dia 29 de juny, va aprovar per unanimitat demanar a l’ajuntament que una vegada l’obra al passeig de la Sirena està acabada, “sol·licitam que es faci net per llevar tota la pols, que es faci un repàs amb karcher, tot i més que a partir de dia 1 de juliol hi ha actes a celebrar. Al mateix temps sol·licitam que els bancs del passeig siguin repintats”.

“No té lògica que amb una obra tan costosa els bancs estiguin com estan. Així mateix fer-los nets de pols. També clavar un banc que està a lloure, i es va movent”, explica el seu president, Kiko Gil.

De la mateixa manera, l’associació demana que a la zona del carreró i als llocs on els joves fan botellot, als carrers Vencís, Gerreria, Ronda de la Conxa, Punta Rassa i Bergantí “siguin netejats els diumenges i no esperar que totes les deixalles acabin on les duu el vent”.

Gil recorda al consistori que dia 15 de juny el col·lectiu veïnal ja va registrar una petició de resposta a tota una sèrie de punts que es van tractar en una reunió dia 29 de març. “Ha passat molt de temps i creim que el poble de Porto Cristo es mereix una resposta”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad