L’Ajuntament recupera fotos de Porto Cristo de principis de segle XX

La imatge

 

Enguany el programa de les festes de Carme de Porto Cristo està il·lustrat amb una serie de fotos antigues del poble, sobretot de la platja i el port mariner. De la gent, veïna i estiuejant de principis del segle XX, quan sols no hi havia cap turista i la platja i el riuet eren encara llocs mig salvatges. Unes fotgrafies extretes de llibre l’Abans de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad