Enguany no hi haurà triatló a Porto Cristo

Després de 13 edicions continuades, fins i tot superant dos anys de restriccions, engany no hi haurà la triatló popular de Porto Cristo Trisport. Jaume Riera Bassa, un dels seus organitzadors històrics, així ho ha anunciat avui, tot criticant l’ajuntament de Manacor “en negar qualsevol tipus d’ajuda al club organitzador. Deixa Porto Cristo sense un dels actes més emblemàtics de les Festes del Carme… incomprensible decisió per part de la delegació d’Esports i Festes”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad