Tot un raper manacorí d’onze anys

L’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor presenta el tercer dels sis vídeos de rap creats expressament pels infants que participaren en el taller de rap en català que es va dur a terme la tardor passada a mans del raper Rafel Swing.

En aquesta ocasió, Miquel Morey Perelló, d’onze anys, ha escrit i interpreta la lletra del rap amb les paraules deixondir i tenir seny, que corresponen als mesos de maig i juny del calendari l’Escola ha dedicat enguany a les paraules en català en desús.

L’objectiu d’aquest projecte és doble. Per una part, conscienciar que qualsevol manifestació artística i creativa es pot fer en català, ja que sovint les influències musicals i artístiques arriben en una altra llengua als infants i adolescents a través dels mitjans de comunicació i de les xarxes socials. I d’altra banda, recordar que les paraules no moren per si mateixes sinó que la seva vida depèn de l’ús que nosaltres en facem.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad