Els Beatles aterren aquest dijous a Manacor

Aquest dijous 30 de juny, a les 20,30h. als Multicines Manacor es projecta ‘The Beatles y la Índia’, d’Ajoy Bose i Peter Compton (Anglaterra, 2021. 96 min. V.O. en anglès subtitulada). La presentació de la pel·lícula serà a càrrec de Bàrbara Duran, autora del llibre ‘Vaig veure John Lennon. Històries del Maharishi Mahesh Iogui, música i músics a la Mallorca dels anys 70’.

Una crònica històrica única sobre la història d’amor entre The Beatles i l’Índia que va començar fa més de mig segle. Imatges d’arxiu excepcionals, fotografies i relats de testimonis presencials, juntament amb filmacions en tota l’Índia, donen vida al fascinant viatge de George, John, Paul i Ringo des de les seves vides de celebritats estratosfèriques a Occident fins a un ashram perdut a l’Himàlaia a la recerca de la felicitat espiritual, on va començar una època que va inspirar un esclat creatiu sense precedents en la composició de cançons. 

Aquesta és la primera exploració seriosa de com l’Índia va contribuir a donar forma a l’evolució de l’emblemàtica banda, i com van ajudar a aixecar un pont entre dues cultures enormement diferents. Venda anticipada a enviumanacor.cat. Aportació: 5 euros

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad