Bosses de cotó LGTBI+ de franc per comprar a la plaça de ses Verdures

La imatge

 

L’ajuntament de Manacor ha fabricat bosses de cotó per celebrar la setmana de l’orgull LGTBI+ ‘Manacorinitats Dissidents’. Un disseny que tothom que vulgui podrà aconseguir de franc si va a comprar a una de les paradetes de la plaça de ses Verdures.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad