A Manacor hi ha 120 persones protegides per la Policia per violència domèstica

“La violència domèstica és un tema molt delicat i preocupant”, deia Gustavo Cervero, cap de la Policia Nacional de Manacor fa unes setmanes durant la presentació de la ‘sala amable’ a la comisaria local perquè els infants de dones maltractades poguessin acompanyar-les en un ambient el més normalitzat possible.

Si feim referència a les dades actuals de la violència domèstica al municipi de Manacor, saber que en aquests moments la Policia Nacional té fins a 120 persones protegides, amb nou persones dedicades expressament a aquesta problemàtica, més l’ajuda tècnica dels Serveis Socials de l’ajuntament de Manacor. La inspectora en cap de la brigada local de seguretat ciutadana, Yanka Jurkiewicz, ja fa quatre mesos que hi ha feina, conjuntament amb la UFAM (Unidad de Familia y Atención a la Mujer) que dirigeix el subinspector Jaume Riera.

Així, pel que fa a les denúncies presentades per violència domèstica, sabem que estan “entre 15 i 10 de mitjana cada mes, encara que durant els mesos d’estiu la xifra pot pujar fins a dues diàries”. A més, els agents adverteixen que des de fa una serie d’anys s’obri un escenari nou, amb l’augment de la violència a casa dels fills cap els seus pares.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad