La setmana dels cossiols: la regaladora de plantes

La imatge

 

Aquesta, no hi ha cap dubte, ha estat la setmana dels cossiols a Manacor. Com si fos una d’aquelles notícies que no passen mai (o que almanco hi ha molt poques possibilitats que ho siguin) però que, de sobte, van donant titulars d’estiu sense saber ben bé com. Ara, i després de tres capítols (recordem: la denuncia i espedient policial contra els cossiols de carrer dels Gerrers, el posterior ban municipal del batle per autoritzar-los i el lladre recurrent de plantes al mateix carrer) arriba el quart: la regaladora de plantes.

I és que al número 25 del carrer de n’Olesa hi ha penjat un fol (que al darrera hi té un plànol arquitectònic) amb dibuixos a mà de distintes plantes i amb el lema: “Regal cossiols”. Heures, aloe vera, falgueres… totes ben il·lustrades i aferrades al frontis amb quartre trossos de cinta adhesiva. Tan ben fetes que fa ganes de tocar a la porta per demanar-ne’n una.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad