El PP demana la suspensió de taxes als perjudicats per les obres de Porto Cristo

“La realització de qualsevol obra sempre ocasiona perjudici a veïnats i comerciants. Si aquesta obra està mal planificada i no s’ajusta als terminis d’execució i s’allarga molt més del justificat, els perjudicis es multipliquen exponencialment”, expliquen des del Partit Popular de Manacor en referència a les polèmiques obres que afecten la primera línia de Porto Cristo i que ja haurien d’haver acabar aquest dijous, després de dues pròrrogues. 

“És per aquest motiu que demanam la suspensió de les taxes de fems i d’ocupació de la via pública de 2022 i 2023 a tots aquells veïnats i establiments comercials que han patit, i encara pateixen, les obres que s’estan duent a terme a Porto Cristo”, ha dit la portaveu Maria Antònia Sansó, que critica que “després de dos anys de pandèmia, i quan la temporada turística es dibuixava com una oportunitat per tots aquells comerços costaners, unes obres mal planificades i amb nul·la atenció per part de la classe política per tal d’accelerar-les, han fet que a dos anys dolents encara s’hi hagi de sumar aquest 2022”. 

“Som plenament conscients que la suspensió de les taxes no serveix per pal·liar les pèrdues dels comerciants i restauradors de la zona, ni possiblement tampoc per compensar els perjudicis i molèsties als veïnats, però creim que és una passa per reconèixer el seu esforç i patiment per part de l’ajuntament de Manacor”.

“És innegable que les obres de Porto Cristo han posat de relleu la nul·la competència dels departaments d’Urbanisme i de Zona Costanera per tal de gestionar una obra que els ha vengut molt grossa. A dia d’avui, amb el mes de juliol a punt d’entrar, Porto Cristo segueix a l’aire. És un despropòsit tot el que han de patir els veïnats de la zona, a més de les quantioses pèrdues econòmiques que suposa per als comerciants”, diu el PP, que presentarà una moció pel proper ple municipal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad