El PP demana la suspensió de taxes als perjudicats per les obres de Porto Cristo

“La realització de qualsevol obra sempre ocasiona perjudici a veïnats i comerciants. Si aquesta obra està mal planificada i no s’ajusta als terminis d’execució i s’allarga molt més del justificat, els perjudicis es multipliquen exponencialment”, expliquen des del Partit Popular de Manacor en referència a les polèmiques obres que afecten la primera línia de Porto Cristo i que ja haurien d’haver acabar aquest dijous, després de dues pròrrogues. 

“És per aquest motiu que demanam la suspensió de les taxes de fems i d’ocupació de la via pública de 2022 i 2023 a tots aquells veïnats i establiments comercials que han patit, i encara pateixen, les obres que s’estan duent a terme a Porto Cristo”, ha dit la portaveu Maria Antònia Sansó, que critica que “després de dos anys de pandèmia, i quan la temporada turística es dibuixava com una oportunitat per tots aquells comerços costaners, unes obres mal planificades i amb nul·la atenció per part de la classe política per tal d’accelerar-les, han fet que a dos anys dolents encara s’hi hagi de sumar aquest 2022”. 

“Som plenament conscients que la suspensió de les taxes no serveix per pal·liar les pèrdues dels comerciants i restauradors de la zona, ni possiblement tampoc per compensar els perjudicis i molèsties als veïnats, però creim que és una passa per reconèixer el seu esforç i patiment per part de l’ajuntament de Manacor”.

“És innegable que les obres de Porto Cristo han posat de relleu la nul·la competència dels departaments d’Urbanisme i de Zona Costanera per tal de gestionar una obra que els ha vengut molt grossa. A dia d’avui, amb el mes de juliol a punt d’entrar, Porto Cristo segueix a l’aire. És un despropòsit tot el que han de patir els veïnats de la zona, a més de les quantioses pèrdues econòmiques que suposa per als comerciants”, diu el PP, que presentarà una moció pel proper ple municipal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad