El lladre de cossiols ataca de nou

Aquesta passada setmana ha estat notícia la polèmica suscitada arrel de la denúncia d’un particular, per ocupació irregular de la via pública, dels cossiols que els veïnats han anat situant davant les seves façanes del carrer dels Gerrers. Això va fer que la Policia Local anés casa per casa prenent les dades dels propietaris i llogaters. Ara, i després que la cosa no anés més enllà, el carrer del barri de s’Antigor torna a ser protagonista.

En aquest cas és per la presència d’un lladre… o lladres. Però no d’uns qualsevols, sino gent ansiosa per robar els cossiols que no són seus. De fet un conegut veïnat del carrer, que molts de dies és l’encarregat de regar l’esbart de fulles i flors, ha estat el qui ha donat la veu d’alarma per les xarxes socials, dient que ha vist com un cotxe gris s’enduia una serie de cossiols de la seva propietat, i que, si no els torna, el denunciarà amb matrícula inclosa davant la Policia.

No és la primera ni la segona vegada que veïnats del carrer dels Gerrers pateixen el furt de cossiols: “de tota classe, petits… però també de grossos i mals de dur”, recorden amb sorpresa.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad