L’interior del que serà futur hotel de carrer Francesc Gomila

L’empresa My Rooms Hotel, que des de fa unes setmanes gestiona també l’hotel abans conegut con Can Guixa, ha anunciat també l’obertura d’un hotel al carrer Francesc Gomila, situat al cap de cantó del número 26. Serà anomenat Casal de Manacor Rooms & Pool, els tràmits administratius ja han estat registrats a l’Ajuntament i la conselleria de Turisme.

Els responsables ja han penjar una presentació virtual 3D de com es troen a hores d’ara els tres pisos del casal. Un recorregut que permet triar el lloc escollit i agmentar per veure en fotografies 360º com és la casa abans de la reforma que l’ha de dur a convertir-se en hotel d’interior amb piscina. S’hi pot accedir a través d’aquest enllaç 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad