La Flama del Canigó per la unitat de la llengua catalana arriba a Manacor

La Flama del Canigó ha arribat aquest divendres horabaixa a Manacor i es podrà visitar tota la setmana a l’Ajuntament. “La flama de la llengua crema com a eina de cohesió col·lectiva”. Celebram el solstici d’estiu amb el foc encès de la llengua catalana, ha dit Cristina Salom, representant de l’Obra Cultural Balear de Manacor (OCB).

El batle de Manacor, Miquel Oliver ha donat les gràcies a l’OCB per una iniciativa que cada any agafa més força i que fa visible aquesta llumeta que parteix del Canigó i s’escampa arreu com un arbre de moltes branques per simbolitzar la lluita i el compromís de tots amb la llengua. Junts feim aquest arbre més gros”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad