Un jove ha de ser evacuat en helicòpter de Cala Varques

Un jove de disset anys va haver de ser evacuat ahir horabaixa pels Bombers de Mallorca i la Guàrdia Civil després de botar al mar des del pont natural de Cala Varques, des d’una altura d’uns quinze metres. L’accident va passar cap a les tres quan el jove, d’origen colombià, es va tirar a la mar. Tot i que va caure a l’aigua, va sofrir un fort impacte i no es podia moure.

Els Bombers de Mallorca el sen va poder dur després de dificultats, ja que hi van haver d’arribar amb un helicòpter de la Guàrdia Civil, que el va traslladar a l’hospital de Son Espases.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad