Polèmica per una redada anti-cossiols al carrer dels Gerrers

Agents de la Policia Local de Manacor s’han personat avui capvespre sobre les 17 hores al carrer del Gerrers, al barri de s’Antigor. La intenció no era una altra que la d’informar d’una denúncia presentada per una persona que havia tengut problemes amb els cossiols col·locats davant les cases després de la reforma del carrer ara fa uns anys. Així, i davant la indignació veïnal els policies han procedit a identificar tots els propietaris de les vivendes amb noms, llinatges i DNI per procedir a una obertura d’expedient per ocupació de la via pública sense permís.

El rebumbori ha estat tal que prest s’han organitzat i han procedit a cridar al batle de Manacor, Miquel Oliver, i a determinats regidors municipals a fi d’aclarir el problema. “No pot ser que per voler embellir el carrer ara ens vulguin denunciar per ocupació indeguda”, deien els veïnats, “quan es un carrer amb les voravies a nivell i es pot passar perfectament”. Segons els agents, els cossiols poden provocar que els vianants hagin de passar per l’espai reservat als cotxes, amb el perill d’atropellament que això pot suposar.

En definitiva, sembla que el problema no anirà a més i que el batle firmarà demà un decret de batlia que permetrà, a partir d’ara, la col·locació de cossiols ornamentals a determinats carrers de Manacor. De fet el dels Gerrers no és ni molt manco l’únic on els propietaris o llogaters han tret les plantes davant les seves cases, sino que tant al mateix barri com a Fartàritx, per exemple, és un fet habitual des de fa uns anys.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad