Una nina en estat crític després d’ofegar-se a una piscina de Cales de Mallorca

Una nina britànica de set anys es troba en estat crític a l’hospital de Son Espases de Palma, després que aquest dilluns horabaixa patís un accident a una piscina de Cales de Mallorca. La petita estava en aturada cardiorespiratòria quan va ser reanimada i traslladada en una UVI mòbil.

Eren les 15,40h d’ahir a l’hotel Eurocalas de Cales de Mallorca, quan els socorristes sen van donar compte que la nina estava immòbil al fons de la piscina. Tot seguit s’hi van tirar i la van treure de l’aigua. Després de constatar que estava en parada cardiorespiratòria, van procedir a fer-li maniobres de reanimació cardiopulmonar. Mentre els socorristes van avisar el 061 per demanar una ambulància. Des del centre de l’Ib-salut els anaven marcant per via telefònica les pautes per intentar reactivar les constants vitals de la menor.

Un cop l’UVI mòbil va arribar a l’hotel, el personal sanitari li va practicar maniobres avançades de reanimació cardiopulmonar. Un cop estabilitzada, la víctima ha estat traslladada a les Urgències Pediàtriques de Son Espases, on ha ingressat en estat crític.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad