Una nina en estat crític després d’ofegar-se a una piscina de Cales de Mallorca

Una nina britànica de set anys es troba en estat crític a l’hospital de Son Espases de Palma, després que aquest dilluns horabaixa patís un accident a una piscina de Cales de Mallorca. La petita estava en aturada cardiorespiratòria quan va ser reanimada i traslladada en una UVI mòbil.

Eren les 15,40h d’ahir a l’hotel Eurocalas de Cales de Mallorca, quan els socorristes sen van donar compte que la nina estava immòbil al fons de la piscina. Tot seguit s’hi van tirar i la van treure de l’aigua. Després de constatar que estava en parada cardiorespiratòria, van procedir a fer-li maniobres de reanimació cardiopulmonar. Mentre els socorristes van avisar el 061 per demanar una ambulància. Des del centre de l’Ib-salut els anaven marcant per via telefònica les pautes per intentar reactivar les constants vitals de la menor.

Un cop l’UVI mòbil va arribar a l’hotel, el personal sanitari li va practicar maniobres avançades de reanimació cardiopulmonar. Un cop estabilitzada, la víctima ha estat traslladada a les Urgències Pediàtriques de Son Espases, on ha ingressat en estat crític.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad