Un home de 82 anys pateix un infart mentre visitava les Coves del Drach

Un turista nord-americà de 82 anys va haver de ser hospitalitzat ahir en estat crític després de patir una aturada cardiorespiratòria mentre visitava les coves del Drach de Porto Cristo. Un succés que va tenir lloc sobre les 11,10 hores.

Dues infermeres que també estaven visitant les coves li van iniciar immediatament les maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) bàsica, fins que va arribar la Policia Local amb un desfibril·lador. Finalment sanitaris del 061, li van aplicar la RCP avançada al pacient tot d’una en arribar.

Una ambulància de suport vital avançat del SAMU 061 ha continuat la RCP avançada, ha estabilitzat el pacient i l’ha traslladat en estat crític a l’UCI de Quirón Palmaplanas.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad