L’home desaparegut divendres a Manacor és trobat misteriosament a València

La imatge

 

La desaparició d’un home de 89 anys divendres passat a Manacor ha tengut un final feliç, encara que completament inesperat. La persona major va ser trobada en perfecte estat de salut, però no a cap punt de l’illa de Mallorca, sino sense saber encara ben bé perquè s’havia desplaçat fins a València.

Divendres, en no tenir constància d’on era els familiars de Pedro José González, de 89 anys, van denunciar immediatament la seva desaparició a la Policia Nacional. La seva imatge va ser pujada també a les xarxes i es demanava la col·laboració ciutadana per intentar localitzar-lo.

Als missatges es feia constar que l’home es desplaçava amb dificultat i necessitava l’ajuda d’un caminador. Per aquest motiu, trobar-lo a València els va sorprendre enormement. També s’havia ressaltat que l’home d’edat avançada vestia calçons curts blaus i amb una camisa del mateix color. El retrobament familiar a la capital del Túria va ser feliç i inesperat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad