L’home desaparegut divendres a Manacor és trobat misteriosament a València

La imatge

 

La desaparició d’un home de 89 anys divendres passat a Manacor ha tengut un final feliç, encara que completament inesperat. La persona major va ser trobada en perfecte estat de salut, però no a cap punt de l’illa de Mallorca, sino sense saber encara ben bé perquè s’havia desplaçat fins a València.

Divendres, en no tenir constància d’on era els familiars de Pedro José González, de 89 anys, van denunciar immediatament la seva desaparició a la Policia Nacional. La seva imatge va ser pujada també a les xarxes i es demanava la col·laboració ciutadana per intentar localitzar-lo.

Als missatges es feia constar que l’home es desplaçava amb dificultat i necessitava l’ajuda d’un caminador. Per aquest motiu, trobar-lo a València els va sorprendre enormement. També s’havia ressaltat que l’home d’edat avançada vestia calçons curts blaus i amb una camisa del mateix color. El retrobament familiar a la capital del Túria va ser feliç i inesperat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad