Un nou edifici inacabat de Manacor passarà a ser de protecció oficial

La imatge

 

Ara que s’està acabant d’enllestir l’edifici del carrer Lleó XIII (davant de la delegació d’Hisenda), que en pocs mesos podrà ser inaugurat com a habitatges de protecció oficial (HPO), el Govern ha anunciat que ja hi ha una altra propietat que ha sol·licitat la reconversió d’un immoble inacabat de Manacor en pisos HPO. Es tracta d’un buc de planta baixa i quatre alçades situat a l’avinguda Mossèn Alcover número 72, on aquest mateix dilluns membres de l’ajuntament de Manacor i de la direcció general d’Habitatge n’explicaran més detalls.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad