Cerquen un home de 89 anys desaparegut ahir a Manacor

La imatge

 

L’associació SOS desaparecidos ha anunciat la desaparició aquest divendres a Manacor, de Pedro José González Gómez, un home de 89 anys i de 1,50 metres d’alçada. Quan va desaparèixer duia uns calçons curts i una camisa, les dues peces de roba de color blau. També se sap que ha d’utilitzar un caminador per poder-se desplaçar. Qui el vegi pot telefonar als números de telèfon que es detallen.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad