Rafa Nadal i Mery Perelló esperen el seu primer fill

Mery Perelló i Rafa Nadal esperen el seu primer fill. Després de diversos dies de rumors, la revista ‘Hola!’ ha confirmat la notícia amb unes imatges de tots dos gaudint d’un dia a alta mar. En elles es pot distingir l’embaràs, cosa que ha intentat amagar en les seves darreres aparicions.

De fet, diumenge passat, Nadal va publicar una fotografia a les seves xarxes socials en què apareixia en una embarcació al costat d’un grup d’amics, entre els quals hi havia la seva dona amb una dessuadora ampla.

Els looks còmodes, a més de l’atenció especial que mostraven els seus familiars cap a ella, van disparar les alarmes d’embaràs els mateixos dies en què Rafa Nadal es feia amb la seu 22a Grand Slam gràcies a la 14a victòria a Roland Garros. Prop del seu tercer aniversari de casament, la parella manté la seva discreció respecte a la seva vida privada i encara no se n’han pronunciat i de moment es desconeix qualsevol altre detall, segons explica ‘Hola’.

Després de 15 anys de festeig, Rafa Nadal i Maria Francisca Perelló es van casar el 19 d’octubre del 2019 a l’espectacular mansió de la Fortalesa del Port de Pollença.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad