Rafa Nadal i Mery Perelló esperen el seu primer fill

Mery Perelló i Rafa Nadal esperen el seu primer fill. Després de diversos dies de rumors, la revista ‘Hola!’ ha confirmat la notícia amb unes imatges de tots dos gaudint d’un dia a alta mar. En elles es pot distingir l’embaràs, cosa que ha intentat amagar en les seves darreres aparicions.

De fet, diumenge passat, Nadal va publicar una fotografia a les seves xarxes socials en què apareixia en una embarcació al costat d’un grup d’amics, entre els quals hi havia la seva dona amb una dessuadora ampla.

Els looks còmodes, a més de l’atenció especial que mostraven els seus familiars cap a ella, van disparar les alarmes d’embaràs els mateixos dies en què Rafa Nadal es feia amb la seu 22a Grand Slam gràcies a la 14a victòria a Roland Garros. Prop del seu tercer aniversari de casament, la parella manté la seva discreció respecte a la seva vida privada i encara no se n’han pronunciat i de moment es desconeix qualsevol altre detall, segons explica ‘Hola’.

Després de 15 anys de festeig, Rafa Nadal i Maria Francisca Perelló es van casar el 19 d’octubre del 2019 a l’espectacular mansió de la Fortalesa del Port de Pollença.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad