L’Associació de Veïns de Porto Cristo demana la compra de la zona verge del Riuet

L’Associació de Veïns de Porto Cristo ha demanat a l’ajuntament de Manacor que sol·liciti al Govern la compra pública de la zona del Riuet de Porto Cristo fins al port romà, per així convertir-lo en un parc natural. Així ho explica el seu president, Kiko Gil, en un escrit registrat al consistori després de la reunió de la Junta de veïns celebrada el passat dia 9 de juny, on la demanada es va aprovar per unanimitat.

Per a dur-ho a terme l’associació demana que el pressupost surti dels ingressos generats per la Taxa Turística i s’inclogui ja dins un futur pla d’inversions. “No cal dir que l’aprovació d’aquesta proposta per part de l’Ajuntament ens ompliria de satisfacció i representaria una millora evident per tota la zona, i com no per Porto Cristo. És absolutament necessari lluitar-la a fons”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad