L’Associació de Veïns de Porto Cristo demana la compra de la zona verge del Riuet

L’Associació de Veïns de Porto Cristo ha demanat a l’ajuntament de Manacor que sol·liciti al Govern la compra pública de la zona del Riuet de Porto Cristo fins al port romà, per així convertir-lo en un parc natural. Així ho explica el seu president, Kiko Gil, en un escrit registrat al consistori després de la reunió de la Junta de veïns celebrada el passat dia 9 de juny, on la demanada es va aprovar per unanimitat.

Per a dur-ho a terme l’associació demana que el pressupost surti dels ingressos generats per la Taxa Turística i s’inclogui ja dins un futur pla d’inversions. “No cal dir que l’aprovació d’aquesta proposta per part de l’Ajuntament ens ompliria de satisfacció i representaria una millora evident per tota la zona, i com no per Porto Cristo. És absolutament necessari lluitar-la a fons”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad