Can Guixa canvia de mans i s’obrirà un segon hotel al carrer Francesc Gomila

L’anomenada ‘esmena Manacor’, que significa bàsicament que durant la moratòria de places hoteleres decretada pel Govern aquells inversors interessats a crear hotels a edificis patrimonials sí que podran fer-ho, està marcant el calendari d’arquitectes i nous hotelers d’interior. I la ciutat manacorina no n’és una excepció. Aquí s’hi podran repartir unes 200 noves places en distints casals i projectes, alguns dels quals ja s’han presentat oficialment a Urbanisme.

Però anem per parts. El que és notícia aquests dies és la venda de Can Guixa, al cap i a la fi l’únic hotel urbà que de moment hi ha a Manacor. En realitat i segons ens expliquen els fins ara propietaris, es tracta d’un lloguer amb obligació de compra. L’empresa My Rooms Hotels, que a la seva pàgina web ja oferta les habitacions de Can Guixa amb el nom de My Rooms Manacor Centre, si no vol perdre la inversió feta haurà de fer efectiu el tracte pel desembre de 2024 per un preu que han volgut mantenir en secret.

Els distints socis que conformen la societat compradora volen ara acometre una serie de petites reformes de millora i redecoració en l’inmoble durant uns 15 o 20 dies.

La segona part de la notícia és que My Rooms Hotels també ha anunciat l’obertura d’un segon hotel al carrer Francesc Gomila (on l’expolític Joan Lladó en té programat un altre de 22 habitacions), situat al cap de cantó del número 26. Expliquen que el projecte amb piscina inclosa i anomenat Casal de Manacor Rooms & Pool, ja ha estat registrat a l’Ajuntament i la conselleria de Turisme.

Notícies relaciones:

El nou hotel-boutique del carrer Francesc Gomila tendrà 22 habitacions

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad