Presentació del disc ‘Marcel Pich canta Guillem d’Efak’ aquest diumenge al claustre

Manacor acollirà, aquest diumenge 19 de juny, el concert de presentació del disc Marcel Pich canta Guillem d’Efak. En directe a l’Alguer. Serà a les 19.30 h al Claustre de de Sant Vicenç Ferrer i és una de les tres produccions pròpies del Festival Barnasants. Les entrades són gratuïtes i s’han de reservar al web enviumanacor.cat.  Aquest és l’únic concert previst a Mallorca.

El disc s’enregistrà en directe el juliol de 2021 a la ciutat sarda de l’Alguer i conté el concert íntegre. La producció ha anat a càrrec de Marc Serrats, ha estat mesclat als estudis Jezz de Solsona i masteritzat a Catmastering de Manresa. La part gràfica l’ha fet Pau Llop, de 131.gd, a Lleida. Properament, arribarà l’edició en vinil, fabricada a Castelló de la Plana.

Escoltar el disc a Spotify

Escoltar el disc a Bandcamp

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad