La Policia Nacional de Manacor aixeca 42 actes per drogues i 13 per armes en una setmana

La Policia Nacional de Manacor compta des de principis de juny amb el reforç d’un subgrup de la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR) de València per incrementar la vigilància tant a la ciutat com a les diferents platges del municipi, des de s’Illot a Cala Murada. A la primera setmana han realitzat deu controls, inspeccionat sis locals i 45 vehicles, i han arrestat tres sospitosos.

La Unitat de Prevenció i Reacció està concebuda per a la prevenció de l’augment de fets delictius que poden tenir lloc a l’estiu davant de l’increment de la població flotant. A la primera setmana de juny la UPR a Manacor, ha realitzat més de 10 Dispositius Estàtics de Control, inspeccionat 6 locals d’oci i 45 vehicles, identificades 236 persones i aixecat 42 actes de drogues i 13 d’armes. Finalment s’han detingut 3 persones per diferents causes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad