La Policia Nacional de Manacor aixeca 42 actes per drogues i 13 per armes en una setmana

La Policia Nacional de Manacor compta des de principis de juny amb el reforç d’un subgrup de la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR) de València per incrementar la vigilància tant a la ciutat com a les diferents platges del municipi, des de s’Illot a Cala Murada. A la primera setmana han realitzat deu controls, inspeccionat sis locals i 45 vehicles, i han arrestat tres sospitosos.

La Unitat de Prevenció i Reacció està concebuda per a la prevenció de l’augment de fets delictius que poden tenir lloc a l’estiu davant de l’increment de la població flotant. A la primera setmana de juny la UPR a Manacor, ha realitzat més de 10 Dispositius Estàtics de Control, inspeccionat 6 locals d’oci i 45 vehicles, identificades 236 persones i aixecat 42 actes de drogues i 13 d’armes. Finalment s’han detingut 3 persones per diferents causes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad