Fumar a les cases rurals serà sancionat amb 250 euros de multa

El simple fet de fumar, ja sigui a dins o defora de les cases rurals, serà motiu de sanció greu per part de l’Ajuntament. Així ho va anunciar ahir el regidor manacorí de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, que explica que dins les multes que la normativa d’ús de les cases contempla (i que van dels 75 fins als 750 euros) s’especifica que seran espais lliures de fum, amb la finalitat d’evitar denous sobretot en forma d’incendis.

D’aquesta manera, si l’Ajuntament comprova que qualque habitant de la casa o escola rural reservada fuma o ha fumat, podrà posar-li una sanció de 250 euros directament, sense necessitat d’acumular varies sancions lleus (com són deixar l’aigua o els llums encesos).

En canvi la reincidència sí que podrà a fer arribar la multa als 750 euros màxims. Per comprovar i assegurar que ningú encengui un xigarro, Llodrà no descarta instal·lar un sistema de càmeres de video-vigilància.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad