El teatre d’Estel de Llevant torna amb força aquest dijous a Manacor

Aquest cap de setmana la companyia Estepa Teatre de l’Estel de LLevant ha viatjat a Barcelona per estrenar la seva darrera obra a l’Altre Festival, Festival d’Arts Escèniques i Salut Mental.

Després de dos anys de restriccions Estepa Teatre torna a trepitjar l’escena amb l’obra ‘Tenim un do’, dirigida per Manel Serrano i amb la col·laboració especial de Margalida Fullana i Benvinguda Parera. Dues dones sàvies i generoses, que amb les seves cançons ens retornen al lligam amb la terra i al sentit de pertanyença al poble.

‘Tenim un do’ ens convida a somniar, a abaixar-nos del món, a fogir dels judicis i a descobrir tot allò bo que tenim cada un de nosaltres. En definitiva, a ser una mica més feliços. Podreu veure l’estrena al Teatre de Manacor aquest dijous 16 de Juny a les 19:30h.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad