El teatre d’Estel de Llevant torna amb força aquest dijous a Manacor

Aquest cap de setmana la companyia Estepa Teatre de l’Estel de LLevant ha viatjat a Barcelona per estrenar la seva darrera obra a l’Altre Festival, Festival d’Arts Escèniques i Salut Mental.

Després de dos anys de restriccions Estepa Teatre torna a trepitjar l’escena amb l’obra ‘Tenim un do’, dirigida per Manel Serrano i amb la col·laboració especial de Margalida Fullana i Benvinguda Parera. Dues dones sàvies i generoses, que amb les seves cançons ens retornen al lligam amb la terra i al sentit de pertanyença al poble.

‘Tenim un do’ ens convida a somniar, a abaixar-nos del món, a fogir dels judicis i a descobrir tot allò bo que tenim cada un de nosaltres. En definitiva, a ser una mica més feliços. Podreu veure l’estrena al Teatre de Manacor aquest dijous 16 de Juny a les 19:30h.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad