Detingut per traficar amb drogues pels carrers de Porto Cristo

Ahir 13 de juny agents de la Policia Nacional va detenir un home de 22 anys, d’origen equatorià, per un delicte de tràfic de drogues. Els fets van passar a les 18,40 hores a l’avinguda dels Pins a Porto Cristo, quan un agent de la Policia Nacional, concretament de la UPR que ha arribat de reforç a Manacor des de València, estava fent una patrulla per la zona i va observar un jove que en veure el cotxe policial va fer un gest estrany, i tot seguit va entrar en un local.

Els agents en veure l’acció ràpidament van baixar del vehicle i van retenir el jove i li va realitzar un escorcoll superficial. Entre la seva camisa i la roba interior, es van localitzar substàncies estupefaents, pel que sembla marihuana, un total de prop de 30 grams, juntament amb diners en efectiu. Ràpidament es va procedir a la detenció del presumpte autor per un delicte de tràfic de drogues.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad