Què són les estranyes siluetes que es veuen a l’entrada de Porto Cristo?

La imatge

 

Poc a poc, la imatge que s’intueix des de la rotonda de la variant nord de Porto Cristo (la que du a Cala Mendia) va essent cada vegada més inquietant. A primer cop de vista es pot veure una estranya corba negra com si d’un tobogan de parc aquàtic es tractés. Però si un té l’oportunitat d’apropar-s’hi més… de sobte en pot veure dues més: una que pareix una cua i una altra figura taronja amb una especie de cap que sobresurt de les mates.

L’estampa misteriosa no és més que la nova atracció que estan preparant els responsables de les Coves dels Hams, inspirada en la nissaga de parc juràssic (ara s’acaba d’estrenar la darrera entrega als cinemes de tot el món) i que combinarà figures immòbils amb animatrónics (figures realistes en aquest cas de dinosaures que es podran moure controladament) duits per peces de la Xina i que s’estan acabant d’enllestir. Una nova aventura que aquest estiu començarà a promocionar-se.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad