El metge Sergi López assoleix el repte solidari i puja 27 vegades Sant Salvador

El metge de família del centre de salut de Porto Cristo, Sergi López, ha aconseguit a primera hora d’avui dematí, completar les 27 pujades seguides a la muntanya de Sant Salvador de Felanitx, el que venen a ser el més de 8.000 metres de desnivell necessaris per ‘pujar’ l’Everest, el cim més alt del món. Un repte solidari per mirar d’acumular el major nombre de doblers possibles per ajudar a la jove Catalina Romero, que pateix paràlisi cerebral i que necessita una nova cadira de rodes més moderna i còmoda.

López, que va començar a pujar en bicicleta Sant Salvador a les 7 del matí de dissabte, va passar tota la nit acompanyat d’amics i familiars que l’estaren animant en tot moment per acabar el denominat ‘Everesting Challenge’, que consisteix a pujar els 8.848 metres de desnivell triant una sola muntanya de qualsevol part del món, per pujar-la sense aturar tantes vegades com faci falta fins a sumar l’altura. A més López no es podia aturar per dormir i només podria baixar de la bici per menjar o canviar-se de roba.

Tothom qui vulgui ajudar a la família de Catalina Romero ho pot continuar fent ja sigui a través de donacions econòmiques per bizum 639674050 o bé mitjançant un ingrés al compte ES27 2100 0051 7802 0061 8043. En acabar el repte, el metge s’ha fos emocionat en una abraçada amb l’autèntica protagonista de la jornada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad