Un motorista de 51 anys en estat crític després d’un accident prop del Molí den Sopa

Un home de 51 anys ha estat hospitalitzat en estat crític a l’hospital de Son Espases després de patir un greu accident de moto a la carretera de Manacor a Porto Cristo. L’accident, segons ha informat el 061, ha passat cap a les dues de la matinada al quilòmetre 4 de la carretera Ma 4020, a l’alçada del Molí d’en Sopa de Manacor. La central d’urgències va rebre un avís alertant que un motorista havia patit un accident i estava en molt mal estat.

Immediatament es van mobilitzar efectius sanitaris que, un cop al lloc, van comprovar que el motorista estava en parada cardiorespiratòria. Els facultatius han aconseguit reanimar-lo i, amb urgència, ha estat traslladat a l’hospital de Son Espases, on ha quedat ingressat en estat crític.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad