Un motorista de 51 anys en estat crític després d’un accident prop del Molí den Sopa

Un home de 51 anys ha estat hospitalitzat en estat crític a l’hospital de Son Espases després de patir un greu accident de moto a la carretera de Manacor a Porto Cristo. L’accident, segons ha informat el 061, ha passat cap a les dues de la matinada al quilòmetre 4 de la carretera Ma 4020, a l’alçada del Molí d’en Sopa de Manacor. La central d’urgències va rebre un avís alertant que un motorista havia patit un accident i estava en molt mal estat.

Immediatament es van mobilitzar efectius sanitaris que, un cop al lloc, van comprovar que el motorista estava en parada cardiorespiratòria. Els facultatius han aconseguit reanimar-lo i, amb urgència, ha estat traslladat a l’hospital de Son Espases, on ha quedat ingressat en estat crític.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad