Rafel Nadal i el batle de Manacor apropen postures

Ara fa dos anys i mig el batle de Manacor i el tennista Rafel Nadal van protagonitzar un desencontre sonat que va arribar a un enfrontament dialèctic (per separat) a les televisions i radios nacionals, arrel del pagament o no de l’impost de bens immobles (IBI) de l’acadèmia internacional de la Torre dels Enagistes, i del suposat urbanisme a la carta per aconseguir accelerar les llicències del Govern. Sigui com sigui, les relacions entre Miquel Oliver i Rafel Nadal van passar de ser escasses a pràcticament inexistents.

La poca simptonia es va fer més patent ara fa uns mesos quan el campió manacorí va aixecar contra pronòstic un nou trofeu de l’Open d’Austràlia. Aleshores l’ajuntament de Manacor li va voler retre un homenatge i una recepció oficial, donada la importància de convertir-se en el tennista amb més grand slams de la història de l’esport de la raqueta. Però Nadal va contestar que tenia un calendari apretat, necessitava descansar i havia de tornar a viatjar cap a Acapulco.

Ara, després de guanyar el seu 14è Roland Garros i amb una estatua en el seu honor pendent de comanar i col·locar al centre de Manacor, sembla que batle i tennista han acostat posicions. Aquest dimecres Oliver va posar-se en contacte telefònicament amb Nadal per oferir-li una nova recepció oficial a l’Ajuntament i tancar un dia. Rafel va agafar l’encàrrec i li va dir que intentarà trobar el moment adequat. “Hem parlat i hi ha hagut bon rotllo. Ara falta saber quan podrà ser. No hi ha res tancat però anirà bé”, ha confirmat Oliver.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad