Un accident obliga a desviar el trànsit de la Via Palma

La imatge

 

Un aparatós accident a l’alçada del McDonald’s, a la Via Palma de Manacor, ha obligat a la Policia Local a desviar el trànsit en sentit d’entrada a la ciutat. El xoc ha tengut lloc poc abans de les 16 hores, quan un cotxe suposadament no ha fet cas de l’ordre de cedir el pas i ha envestit l’altre vehicle per darrere. Tots dos han sofert diversos danys materials i fins i tot han danyat una senyal d’aparcament.

Segons la Policia Local de Manacor, no s’han hagut de lamentar ni víctimes ni ferits de gravetat, encara que per precaució i perquè un dels vehicles no s’ha pogut llevar immediatament del lloc del fets i ha hagut de ser tret per una grua, diversos vehicles policials han hagut de redirigit els cotxes que anaven entrant.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad