Un accident obliga a desviar el trànsit de la Via Palma

La imatge

 

Un aparatós accident a l’alçada del McDonald’s, a la Via Palma de Manacor, ha obligat a la Policia Local a desviar el trànsit en sentit d’entrada a la ciutat. El xoc ha tengut lloc poc abans de les 16 hores, quan un cotxe suposadament no ha fet cas de l’ordre de cedir el pas i ha envestit l’altre vehicle per darrere. Tots dos han sofert diversos danys materials i fins i tot han danyat una senyal d’aparcament.

Segons la Policia Local de Manacor, no s’han hagut de lamentar ni víctimes ni ferits de gravetat, encara que per precaució i perquè un dels vehicles no s’ha pogut llevar immediatament del lloc del fets i ha hagut de ser tret per una grua, diversos vehicles policials han hagut de redirigit els cotxes que anaven entrant.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad