Sol·liciten una tercera pròrroga per acabar les obres de Porto Cristo

El delegat de Porto Cristo, Sebastià Nadal, ha informat que l’empresa que executa les obres de la primera línia de Porto Cristo ha sol·licitat una tercera pròrroga al departament d’Urbanisme de l’ajuntament de Manacor fins dia 23 de juny per acabar el carrer Colom. Actualment, els serveis tècnics del departament d’Urbanisme estan estudiant aquesta petició.

Així ho ha fet saber també la regidora d’Urbanisme municipal, Núria Hinojosa, que ha manifestat que el que és important ara és que el projecte s’acabi i deixi de perjudicar els veïnats. “Estam estudiant la pròrroga i esperant les acretitaciosn d’obra per solventar les possibles deficiències. Quan tenguem l’informe sabrem què hem de fet i es valoraran les sancions o indemnitzacions”.

També s’ha referit a les possibles ajudes municipal als locals de primera línia afectat: “s’ha d’estudiar molt bé quins han estat els perjudicis que hagin pogut tenir i justificar-los”. Pel que fa al carrer Bordils, ja només s’està pendent dels darrers acabats per poder obrir-lo de manera imminent.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad