El Goya ja torna a tenir logotip i cartelleres

La imatge

 

El cinema Goya del carrer Pare Andreu Fernàndez de Manacor i tancat ara fa 22 anys torna a la vida. Ho farà aquest mateix dissabte i diumenge en el marc de la fira literària Vila del Llibre. De fet avui dematí membres de la brigada de l’ajuntament de Manacor ja estaven col·locant el mític logotip del Cine Goya llevat fa uns anys, així com una rèplica de les cartelleres, ara de fusta, de la façana principal.

CONSULTA AQUÍ ELS HORARIS I LES ACTIVITATS DE LA VILA DEL LLIBRE

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad