“Demanam més contundència davant les pintades vandàliques”

“Davant l’augment exponencial de pintades vandàliques i grafitis de mal gust arreu del municipi de Manacor”, des del Partit Popular han demanat a l’equip de govern màxima implicació per combatre aquesta xacra. Així, ja tenen preparada una moció pel proper plenari “i esperam que sigui aprovada per unanimitat. 

“És innegable la gran repercussió psicològica i també econòmica que té en els ciutadans l’aspecte que presenta el seu entorn proper. El paisatge urbà i la conservació dels elements patrimonials són claus per fer que els ciutadans (veïnats o visitants) sentin la ciutat amable. Un fet que, malauradament en els darrers temps, està canviant a Manacor”, expliquen des del PP manacorí. 

“Des del Partit Popular hem duit a terme una campanya a les nostres xarxes socials posant el focus en exemples flagrants de pintades fora de lloc que haurien de ser esborrades. Per aquest motiu demanam a l’equip de govern més contundència davant aquestes pintades vandàliques, que no són només problema de les grans capitals”. 

“En primer lloc sol·licitem campanyes de conscienciació actives i efectives en els més joves per tal que coneguin i valorin en nostre patrimoni. Així mateix, demanam que es procedeixi a esborrar totes les pintades existents que perjudiquen el paisatge urbà manacorí a la vegada que s’incrementa la vigilància policial en espais que se sap són especialment sensibles a aquests actes vandàlics; i que s’apliquin les sancions que recullen les ordenances municipals al respecte”. 

“És imprescindible que l’equip de govern actuï i no fomenti la impunitat en aquest tipus d’accions que ofereixen una imatge degradada del nostre municipi”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad