L’Ajuntament acorda col·locar una estatua de Rafel Nadal al centre de Manacor

L’ajuntament de Manacor ha acordat aquest dilluns dematí començar els tràmits per dissenyar i col·locar una estatua del tennista manacorí Rafel Nadal al centre de la ciutat. Així ho han decidit tant el batle, Miquel Oliver, com tots els portaveus dels distints grups municipals amb representació a la sala, que no hi han posat cap objecció. La ubicació que el consistori planteja en aquests moments seria la plaça del Palau, on la família Nadal hi té la residència.

Segons fonts municipals, la intenció de l’equip de govern és encarregar l’obra a un autor reconegut i que pogués començar a fer feina el més aviat possible. Encara no se sap, per tant de quin material estarà feta aquesta representació de l’esportista, si serà de tamany real o si serà de Nadal jugant a tennis o no. Detalls que s’aniran tancat durants els propers dies.

Així mateix, està previst que una vegada que Nadal hagi tornat de París, on ha guanyat el seu 14è trofeu de Roland Garros i el seu 22è grand slam, pugui tenir una conversa aquest dimecres amb el batle Oliver, que li tornarà mostrar la seva intenció de fer-li una recepció oficial, ja prevista després que guanyés l’Open d’Austràlia, però que per motius d’agenda no va ser possible.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad