Nit d’òpera al millor pati de Manacor

Aquest diumenge, 5 de juny a les 21.00 hores, el pati de ca’n Frau va acollir el Concert Líric de cloenda dels actes que s’Agrícola tenia programats per a la temporada 2021-2022. Nit d’Òperes, fou el títol escollit per a definir un brillant mostruari d’escenes entrellaçades agafades de diferents obres del gènere Líric universal. 

Després d’una breu intervenció per part de Tomeu Matamalas durant la qual, en representació del president i de la junta directiva de s’Agrícola, va donar les gràcies al batle i a les autoritats assistents a l’acte pel constant suport oferit per l’ajuntament de Manacor.

Els cantants, un grapat d’alumnes de cant del Conservatori Superior de Música de Les Illes Balears acabats de graduar-se, interpretaren amb gran solvència els fragments escollits. Demostrada la seva qualitat vocal, convé inventariar-ne els noms, perquè estam segurs que no estarem massa a veure’ls escrits en futurs programes lírics: Aina Campaner, Camila Duran, Dídac Gàmez, Eva Castanedo, Marina Mudoy, Mireia Estrany, Noemí Anglada, Roger Berenguer, Raquel Ribas, i Sebastià Serra, tots ells acompanyats al piano per Andreu Riera, eficaç i brillant com sempre.

El repertori, variadíssim i sàviament escollit, mantingué el públic expectant en el transcurs de la més d’una hora que durà el concert-espectacle. Fragments d’obres de Mozart, Gounod, Massenet, Bernstein, Verdi, Poulenc, Strauss i  Donizetti ressonaren dins el magnífic pati de ca’n Frau, un encantador escenari amb aires de jardí renaixentista que contribuí a fer encara més atractiva l’actuació. 

Acabat el concert, Llorenç Femenies, president de s’Agrícola, lliurà un ram de flors a la Maruja Frau, esposa de Pere Riera, en atenció a haver permès la utilització d’aquest espai tan meravellós i idoni on la família resideix.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad