Nit d’òpera al millor pati de Manacor

Aquest diumenge, 5 de juny a les 21.00 hores, el pati de ca’n Frau va acollir el Concert Líric de cloenda dels actes que s’Agrícola tenia programats per a la temporada 2021-2022. Nit d’Òperes, fou el títol escollit per a definir un brillant mostruari d’escenes entrellaçades agafades de diferents obres del gènere Líric universal. 

Després d’una breu intervenció per part de Tomeu Matamalas durant la qual, en representació del president i de la junta directiva de s’Agrícola, va donar les gràcies al batle i a les autoritats assistents a l’acte pel constant suport oferit per l’ajuntament de Manacor.

Els cantants, un grapat d’alumnes de cant del Conservatori Superior de Música de Les Illes Balears acabats de graduar-se, interpretaren amb gran solvència els fragments escollits. Demostrada la seva qualitat vocal, convé inventariar-ne els noms, perquè estam segurs que no estarem massa a veure’ls escrits en futurs programes lírics: Aina Campaner, Camila Duran, Dídac Gàmez, Eva Castanedo, Marina Mudoy, Mireia Estrany, Noemí Anglada, Roger Berenguer, Raquel Ribas, i Sebastià Serra, tots ells acompanyats al piano per Andreu Riera, eficaç i brillant com sempre.

El repertori, variadíssim i sàviament escollit, mantingué el públic expectant en el transcurs de la més d’una hora que durà el concert-espectacle. Fragments d’obres de Mozart, Gounod, Massenet, Bernstein, Verdi, Poulenc, Strauss i  Donizetti ressonaren dins el magnífic pati de ca’n Frau, un encantador escenari amb aires de jardí renaixentista que contribuí a fer encara més atractiva l’actuació. 

Acabat el concert, Llorenç Femenies, president de s’Agrícola, lliurà un ram de flors a la Maruja Frau, esposa de Pere Riera, en atenció a haver permès la utilització d’aquest espai tan meravellós i idoni on la família resideix.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad