El carrer den Ballester es posa de fira

La imatge

 

Si hi hagués un premi al carrer més contribuidor a la festa tradicional manacorina, molt probablement aniria a parar any sí i any també, al carrer den Ballester, una travessia del passeig Antoni Maura. Si per Sant Antoni, els seus veïnats es poden d’acord en unificar la decoració de façanes i en col·locar tot tipus de gloses referents a cada un d’ells, ara per Fires i Festes han deixat un carrer tan original com lluminós. Flors a tot arreu que creuen d’una parta a una altra com si fossin lianes de colorins.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad