El carrer den Ballester es posa de fira

La imatge

 

Si hi hagués un premi al carrer més contribuidor a la festa tradicional manacorina, molt probablement aniria a parar any sí i any també, al carrer den Ballester, una travessia del passeig Antoni Maura. Si per Sant Antoni, els seus veïnats es poden d’acord en unificar la decoració de façanes i en col·locar tot tipus de gloses referents a cada un d’ells, ara per Fires i Festes han deixat un carrer tan original com lluminós. Flors a tot arreu que creuen d’una parta a una altra com si fossin lianes de colorins.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad