Rafel Nadal envia un missatge d’agraïment als manacorins

El video

 

Rafel Nadal, que en aquests moments disputa els partits finals de Roland Garros, ha volgut enviar un video per agrair al poble manacorí i a tots els esportistes i clubs del municipi, el seu particular premi per haver estat un dels referents esportius entre 2019 i 2022. Nadal no ha pogut assistir a la gala de l’esport celebrada aquest dijous a l’auditori de Manacor, ja que evidentment es troba a París.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad