Gran concert de Renou Col·lectiu demà dissabte a Manacor

Renou Col·lectiu organitza demà un concert gratuït de Fires i Festes de Primavera de Manacor, a les 17:00 a la Plaça Ramon Llull, on hi destaca el raper, cantant i compositor de Màlaga Foyone, tot un referent del rap en espanyol; els Gyoza, potent banda de rock alternatiu de Barcelona que ve a presentar en directe el seu nou treball discogràfic.

I un bon grapat de bandes mallorquines de renom, com Ombra, Poomse o Malfet i d’altres que ara s’estan donant a conèixer com Panda Pants o Magma. Tot això amb entrada lliure i gràcies a la feina de tots els voluntaris de l’associació i al recolzament de l’Ajuntament de Manacor.  

Renou Col·lectiu

Renou Col·lectiu és una organització sense ànim de lucre que va néixer fa 20 anys amb l’objectiu de promocionar la música a Manacor i de Manacor, que és bressol de grans artistes.

D’ençà de l’any 2002 que va començar la seva activitat ofereix, anualment, concerts de diversos estils, on intenten sempre donar suport als joves artistes locals, si més no, com a teloners dels grans músics que vénen de fora. 

Entre tots els concerts que organitzen n’hi ha dos que han quedat marcats al calendari de moltes persones: el concert anual de la plaça Ramon Llull a Manacor i el de la platja a Porto Cristo. Ambdós esdeveniments es realitzen des de fa molts anys i reuneixen una gran quantitat de públic.

Essent una organització sense ànim de lucre les despeses originades de l’organització dels concerts s’assumeixen gràcies a l’ajuda dels patrocinadors, l’Ajuntament i a totes les persones que van i gaudeixen de l’espectacle.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad