Tot preparat i net per tornar a obrir el cine Goya

La imatge

 

La Vila del Llibre que es celebrarà a Manacor el cap de setmana de l’11 i 12 de juny reobrirà una serie d’espais que fins ara estaven tancats als voltants de la plaça de ses Verdures i el carrer des Pou Fondo. Una oportunitat per entrar a veure i contemplar locals inhòspits per a molts joves que no han viscut l’esplendor d’una zona ara abandonada. Entre aquests espais que es podran disfrutar d’aquí a dos caps de setmana hi ha el Cine Goya.

Fa uns dies que usuaris Estel de Llevant s’encarreguen de fer neta l’entrada de rajoles i cartelleres del cinema del carrer Pare Andreu Fernàndez, al mateix temps que lleven la pols del pati de butaques perquè tot aquell visitant qui vulgui pugui accedir fins a la sala i asseure’s una estona per contemplar la projecció de diversos curtmetratges que s’hi passaran entre dissabte dematí i horabaixa i el diumenge dematí.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad