Tot preparat i net per tornar a obrir el cine Goya

La imatge

 

La Vila del Llibre que es celebrarà a Manacor el cap de setmana de l’11 i 12 de juny reobrirà una serie d’espais que fins ara estaven tancats als voltants de la plaça de ses Verdures i el carrer des Pou Fondo. Una oportunitat per entrar a veure i contemplar locals inhòspits per a molts joves que no han viscut l’esplendor d’una zona ara abandonada. Entre aquests espais que es podran disfrutar d’aquí a dos caps de setmana hi ha el Cine Goya.

Fa uns dies que usuaris Estel de Llevant s’encarreguen de fer neta l’entrada de rajoles i cartelleres del cinema del carrer Pare Andreu Fernàndez, al mateix temps que lleven la pols del pati de butaques perquè tot aquell visitant qui vulgui pugui accedir fins a la sala i asseure’s una estona per contemplar la projecció de diversos curtmetratges que s’hi passaran entre dissabte dematí i horabaixa i el diumenge dematí.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad