L’Ajuntament compra cinc vehicles elèctrics subvencionats

L’Ajuntament de Manacor ha adquirit cinc vehicles elèctrics gràcies a la convocatòria de subvencions del Consell de Mallorca per a dur a terme actuacions d’inversió de competència municipal. Es tracta de tres vehicles tipus turisme 100% elèctrics, dos destinats al departament d’Urbanisme i un destinat a inspecció de Serveis Generals; dues furgonetes 100% elèctriques destinades al departament de Serveis Generals i al departament d’Esports.

L’empresa Plataforma Comercial de Retail SA ja ha servit els tres primers (pels departaments d’Urbanisme i Serveis Generals), marca Peugeot 206. Els vehicles són tipus M1, 100% elèctrics, destinats al departament d’Urbanisme i al departament de Serveis Generals de l’Ajuntament de Manacor. Els dos primers seran utilitzats pels zeladors municipals per la vigilància i control d’obres, i el tercer vehicle serà utilitzat per les inspectores pel control de la gestió indirecta del manteniment de parcs i jardins i dels residus sòlids urbans (art 25.2.b Llei 7/1985 de Bases de Règim Local).

La crisi de subministraments i la limitació de la producció mundial en el sector automobilístic han provocat complicacions a l’hora de fer entrega dels vehicles, pel que encara queda pendent l’entrega de les furgonetes, una de les quals es destinarà al departament d’Esports.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad